Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Minden évben a legeredményesebb munkát végző polgárőr átveheti azt a vándorserleget, amit idén Bogdán György kapott

Minden évben a legeredményesebb munkát végző polgárőr átveheti azt a vándorserleget, amit idén Bogdán György kapott

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az évzáró esten a rendőrkapitányság vezetői is részt vettek.

A Mátra Honvéd Kaszinóban rendezett esten a polgárőrök a Gyöngyösi Rendőrkapitányság vezetőivel együtt értékelték az elmúlt évet. A polgárőrség feladatai, közé tartozik városi rendezvények mellett az iskolák, temetők, parkok őrzése is. A szervezet működését, fenntartását az önkormányzat, pályázati pénzek és más egyéb támogatók fedezik.

Ezeket a költségeket a szervezet üzemanyagra és munkaruházatra fordítja minden évben. A 40fős polgárőrség az elmúlt évben számtalan helyen végzett hasznos munkát, de idén még több feladatra számítanak.

Lóczi Zsolt rendőrkapitány elmondta, hogy a 2008-as évben 50%-kal nőtt a polgárőrséggel együtt töltött órák száma és példaértékűnek tatja a rendőrség és polgárőrség közötti kapcsolatot.

Az év polgárőre Bogdán György lett, aki 14 éve tagja a szervezetnek.

Huszár András, még elmondta, hogy 40fővel dolgoznak, de a 2009-es évben még több munkájuk, lesz, ezért várják azokat a nyugdíjasokat, akik szeretnének csatlakozni a polgárőrséghez.

Kerek Zsolt


Az Aktuális napi hírei (2009-01-06 )

Tovább az archívumra