Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Golyóállómellénnyel és egy korszerű fényképezőgéppel támogatta a halmajugrai Önkormányzat a Heves Megyei Rendőr – főkapitányságot

Golyóállómellénnyel és egy korszerű fényképezőgéppel támogatta a halmajugrai Önkormányzat a Heves Megyei Rendőr – főkapitányságot

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Ezeket az eszközöket a főkapitány már át is adta a község körzeti megbízottjának, ezzel is segítve a település közbiztonságát.

A paripához felszerelés is jár fogalmazott Somodi Tiborné polgármesterasszony, utalva a tavalyi év beruházására, amikor is egy terepjárót vásároltak a halmajugrai rendőrzászlósnak. Közös érdek, hogy a községben rend legyen és a bűncselekmények számát a minimálisra csökkentsék. Most ezzel a korszerű fényképezőgéppel és golyóállómellénnyel segíti az önkormányzat a rendőri munkát, mindezeket saját költségvetéséből.

A megyei rendőrfőkapitány Juhász István örvendetesnek tarja ezeket az adományozásokat, azt mondja, igyekszik mindig jelen lenni és természetesen mindig az adakozó település körzeti megbízottjai kapják meg és használhatják ezeket az eszközöket.

Lóczi Zsolt gyöngyös rendőrkapitánya elmondta, egy év alatt a községben felére csökkent a bűncselekmények száma, és már negyedik hónapja csupán egy bűntett miatt kellett eljárniuk.

Hliva Éva


Az Aktuális napi hírei (2009-01-14 )

Tovább az archívumra