Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az Észak-magyarországi régió új arculatot kap, vagyis egy emblémát, ami a jövőben képviseli majd a régiót

Az Észak-magyarországi régió új arculatot kap, vagyis egy emblémát, ami a jövőben képviseli majd a régiót

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A logo készítésére grafikai pályázatot írtak ki, a beérkezett mintegy 30 mű közül a legjobb kettőt már kiválasztotta a zsűri. Most a két embléma közül bárki szavazhat a neki legjobban tetszőre.

Aki vállalkozott arra a feladatra, hogy megtervezi az Észak-magyarországi régió emblémáját, nem volt könnyű dolga. Erre csaknem 30 –an vállalkoztak is, pedig nem egyszerű, a régió sokszínűségét bemutatni. A pályázónak ismerni kell a térség földrajzi adottságait, természeti kincseit, kulturális életét. És íme a két embléma, közülük az egyik a jövőben az Észak- magyarországi régió logoja lehet. Ezeket természetesen díjazzák is.

A pályázat annak a projektsorozatnak az első eleme, amellyel a régióvezetés 2009 – ben különböző célcsoportokat megszólítva kívánja erősíteni a regionális identitástudatot és segít bemutatni a régió értékeit.

Az interneten január végég bárki szavazhat a két embléma közül a szerinte legjobbra. Az összes beérkezett pályamunkát a fejlesztési ügynökség egy kiállításon be is mutatja is majd.

Hliva Éva


Az Aktuális napi hírei (2009-01-15 )

Tovább az archívumra