Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Hókotró rohant a ház falába Gyöngyösön a Koháry úton a buszmegállóval szemben

Hókotró rohant a ház falába Gyöngyösön a Koháry úton a buszmegállóval szemben

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Egy szabálytalanul megforduló személyautó nem vette észre az úttesten szabályosan közlekedő munkagépet, így az hogy elkerülje a frontális ütközést felszaladt a járdára és kivitte az épület falát.

8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléssel és jelentős anyagi kárral zárult az a szabálytalankodás, amit egy személyautó követett el vasárnap hajnalban Gyöngyösön a Koháry úton. Ezeket a képet nem sokkal a helyszínelés után vették fel. Dr. Széchy Zsolt azt mondja, a hajnali órának köszönhetően nem voltak gyalogosok a járdán így az autóvezetőjén kívül nem esett baja senkinek.

A sérültet a hatvani kórházba szállították és a rendőrség szabálysértési eljárás kezdeményezett ellene. – tette hozzá Széchy Zsolt.

A hókotró épp a Mátrába indult el sóval megrakottan, amikor elévágott a szabálytalankodó, a Magyar Közút Kht. anyagi kára akár meg is haladhatja az egymillió forintot. – mondta el híradónknak Bezzegh László a gyöngyösi kirendeltség vezetője.

Az épület egyébként műemlék jellegű az anyagi kárról és a helyreállításról még nem tudnak nyilatkozni, szakértők bevonásával vizsgálják át az ingatlant.

Hliva Éva


Az Aktuális napi hírei (2009-01-19 )

Tovább az archívumra