Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Részletes, széleskörű tájékoztatást kaphattak a diákok a Károly Róbert Főiskola harmadik nyílt napján

Részletes, széleskörű tájékoztatást kaphattak a diákok a Károly Róbert Főiskola harmadik nyílt napján

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A tanulóknak módjukban állt találkozni jelenlegi főiskolai hallgatókkal is, így első kézből kaphattak választ kérdéseikre.

A főiskolán 6-6 alap és 8 felsőfokú szakképzés közül válogathatnak a diákok. Természetesen mesterképzések is a rendelkezésükre állnak- tudtuk meg a dékántól. Közel 150 fő vett részt a harmadik alkalommal megrendezett nyílt napon a Károly Róbert Főiskolán, ahol dr. Wachtler István, dékán köszöntötte a diákokat és Lakatos Márk PR-MENEDZSER tartott beszámolót az iskolai életről. Az érdeklődök tájékoztatást kaptak a felvételéi eljárásról, az intézmény infrastruktúrájáról, az oktatásról, és az iskolában tanító pedagógusokról is. A Károly Róbert Főiskolán is működik a Bolognai folyamat, hiszen megszűnt a hagyományos főiskolai és egyetemi képzés.

A képzéseken kívül a főiskolai életről és a kiegészítő szolgáltatásokról is informálódhattak az érdeklődők. Így a sportolási, szórakozási, és kulturális lehetőségekről, valamint Lakatos Márk kollégiumi igazgató részletes információval szolgált a 450 fős korszerű kollégiumi ellátásról is. A legnagyobb érdeklődéssel ismét a turizmus és vendéglátás, valamint az agrár és vidékfejlesztési szakokat keresték meg. De nem hanyagolták el a kereskedelem- marketing, és a kertészmérnöki karokat sem. Azok a diákok, akik eddig nem tudták meglátogatni a főiskolát, január 24.-én még betekinthetnek az intézmény által kínált lehetőségekbe.

Dely Martina


Az Aktuális napi hírei (2009-01-19 )

Tovább az archívumra