Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A tavalyi év gazdálkodásáról, annak eredményeiről és nehézségeiről is kaptak tájékoztatást Gyöngyöshalász lakosai a falugyűlésen

A tavalyi év gazdálkodásáról, annak eredményeiről és nehézségeiről is kaptak tájékoztatást Gyöngyöshalász lakosai a falugyűlésen

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Jó évet zárt a Gyöngyöshalászi önkormányzat, hiszen közel 380 millió forintos bevételük volt 2008-ban.

Ebből több mint 70 millió lakossági hozzájárulásból folyt be, hiszen sok helyi vállalkozó segítette a települést. Számos beruházás és fejlesztés is elkészült az előző évben. Így minden utcában szemeteskukát és összesen 43 padot is elhelyeztek a településen. Emellett kutat, szobrot és közteret is avattak. Ám nem minden tervük valósulhatott meg.
A polgármester hozzátette: a beruházás egy része meg fog valósulni. Az önkormányzat 15 civil szervezettel áll kapcsolatban és a polgárőrséget is támogatja.
Szabó Ferenc elmondta azt is, hogy a jövőben a civil szervezetek szintén számíthatnak a támogatásukra és felhívta a lakosság figyelmét arra is: minél többen jelentkezzenek a polgárőrség tagjai közé, hogy még hatékonyabban védhessék a település új és régi értékeit.

Dely Martina


Az Aktuális napi hírei (2009-01-20 )

Tovább az archívumra