Kezdőlap » Hírek - Aktuális » 2000 forint étkezési hozzájárulást és 2500 forint oltási díjat kell fizetniük azoknak, akik kutyát szeretnének örökbefogadni a gyepmesteri telepről

2000 forint étkezési hozzájárulást és 2500 forint oltási díjat kell fizetniük azoknak, akik kutyát szeretnének örökbefogadni a gyepmesteri telepről

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Korra, nemre, és fajtára való tekintet nélkül mindenki egységesen 4500 forintért viheti el az állatokat.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy új üzemeltetője van a gyepmesteri telepnek, aki egy új krematóriumot is elkészített, ahol az uniós jogszabályoknak megfelelően hamvasztják az elpusztult állatokat. A bekerülő állatokat a rendelőben ivartalanítják majd az állatokat megelőzve ezzel a szaporodásukat. A telepen lévő kutyákat persze örökbe is lehet fogadni, két feltétellel.

A kutyák kiadását állatvédők végzik. Az eddigi gyakorlattól eltérően most már bármelyik állatot szeretnék a leendő gazdik, korra, nemre, termetre és fajtára való tekintet nélkül egységesen 4500 ft-ért vihetik el.

A környező városokban, mint például Egerben vagy Hatvanban ugyan ingyen elvihetőek az állatok, de oltást nem kapnak, így ez már az új gazdik feladata.

Dely Martina


Az Aktuális napi hírei (2009-02-06 )

Tovább az archívumra