Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A Gyöngyösi kézilabdaklub tagjait és a szurkolókat is mélyen megdöbbentette a Veszprémi tragédia

A Gyöngyösi kézilabdaklub tagjait és a szurkolókat is mélyen megdöbbentette a Veszprémi tragédia

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Mint ismert, vasárnap hajnalban meggyilkolták a helyi kézilabdacsapat egyik tagját, két másikat pedig súlyosan megsebesítettek. Tegnap délután Gyöngyösön is megemlékeztek az elhunyt sportolóról.

2008. december 17. 18 óra, a gyöngyösi szurkolók a GYFKK-Veszprém bajnoki mérkőzésen láthatták utoljára élőben Marian Kozmát, aki szombatról vasárnapra virradó éjjel tragikus körülmények között hunyt el. Az eddig napvilágot látott híradásokból az derült ki, hogy az MKB Veszprém játékosának Iváncsik Gergőnek gyermeke született és ezt együtt ünnepelte a csapat egy veszprémi szórakozóhelyen. Az MTI –értesülései szerint a helyszínen egy 30 fős társasággal kerültek összetűzésbe a kézilabda játékosok, melynek sajnos tragikus vége az lett, hogy a 26 éves Marian Cozma belehalt sérüléseibe a 23 éves szerb Zarko Sesum és a horvát Ivan Pecicet is súlyos életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

A Magyar Kézilabda Szövetség vezetői arra kérték a sportágat szerető szurkolókat, csapatokat, hogy február 8-án vasárnap 16 órakor tartsanak megemlékezést a súlyos tragédia emlékére. A gyöngyösi szurkolók a szakadó esőben több, mint 30 an gyűltek össze a városi sport és rendezvény csarnoknál.

Juhász Péter


Az Aktuális napi hírei (2009-02-09 )

Tovább az archívumra