Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Elkerített bűnügyi helyszín és véres pólóba bújt lányok várták a második horror éjszakára érkezőket a gyöngyösi Cinema Bridge moziba

Elkerített bűnügyi helyszín és véres pólóba bújt lányok várták a második horror éjszakára érkezőket a gyöngyösi Cinema Bridge moziba

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A filmvetítésen kívül csontfűrészelő versennyel is várták a jelenlévőket, és a film után gazdára talált az est főnyereménye, az elektromos húsdaráló is.

Közel két héten át lehetett VIP jegyeket nyerni a második horror éjszakára a Városi Televízió által üzemeltetett Cinema Bridge moziba. Az esemény központjában a 2007-es év legjobb horrorfilmjének kikiáltott spanyol Rec című mozifilm állt. A történet szerint egy idős hölgyhöz riasztják a tűzoltókat, akik azonban a házban rekednek, és egy rejtélyes fertőzés áldozataivá válnak. Az alkalomra a mozi épülete is díszletté változott. Rendőrségi helyszínnek álcázták a bejáratot, a jegyszedők szerepét pedig véres pólóba bújt lányok játszották. És természetesen a tűzoltók sem hiányozhattak.

A vetítés előtt csontfűrészelő párbajjal várták a jelenlévőket. A győztes jutalma egy fűrész volt. A film után pedig gazdára talált az est főnyereménye, az elektromos húsdaráló is. A filmet egyébként bárki megnézheti február 11-ig este fél kilenctől a gyöngyösi moziban.

Sütő Dániel


Tovább az archívumra