Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A digitális kábeltévé-szolgáltatást ismertették az egyik legnagyobb hazai elosztó cég munkatársai Gyöngyösön

A digitális kábeltévé-szolgáltatást ismertették az egyik legnagyobb hazai elosztó cég munkatársai Gyöngyösön

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A műsorszórás digitális átállása a jelek szerint nem éri váratlanul fogyasztókat. A tévénézők jelentős része már most elér valamilyen digitális szolgáltatást. Ennek előnyeit, az átállással kapcsolatos tudnivalókat ismertették az egyik legnagyobb hazai elosztó cég munkatársai Gyöngyösön.

Megállítható és visszatekerhető élő adás, műsorrögzítés, elektronikus műsorújság, több tévécsatorna és 30-cal több tematikus rádióscsatorna, többek között ezeket kínálja az új digitális kábeltelevíziós szolgálat átállásával a UPC. A folyamatosan bővülő csatornák és az erősödő versenyhelyzet mellett több érve is volt a szolgáltatónak erre a technológiára váltani. Tavaly 6 nagyvárosban álltak át a digitális kábeltévé – szolgáltatásra. Erre több mint 80 000-en fizettek elő, a tapasztalatok azt mutatják egyre inkább igénylik a nézők a tévézésben is a kényelmet. Gyöngyösön és környékén február 11-től érhető el ez a szolgáltatás. A tervezett a törvény által is előírt 2012 – es digitális átállásra nem csak a kábelszolgáltatók, azaz a műsor elosztók, de a műsorszolgáltatók is készülnek.

Hliva Éva


Az Aktuális napi hírei (2009-02-18 )

Tovább az archívumra