Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az MSZP szerint Fótos Dániel, jobboldali képviselő a polgármester kivégzéséről élcelődött kedden

Az MSZP szerint Fótos Dániel, jobboldali képviselő a polgármester kivégzéséről élcelődött kedden

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A településfejlesztési bizottság ülésén elhangzottakról a Polgári Frakció saját berkein belül is vizsgálódik. Abban mindkét frakció egyetért, hogy senkinek nem tesz jót a az ominózus mondat elhangzása.

A felvételen Fótos Dániel, a Polgári Frakció azt mondja: „ilyen populáris dolgokkal nem foglalkozom, csak a Hiesz Gyuri kivégzésével\”. Ez hallható a Hiesz György által nyilvánosság elé tárt hangfelvételen.

A polgármester bocsánatkérést vár Fótos Dánieltől. Megjegyezte: előzmény nélkülinek tartja a megjegyzést, de úgy véli, a mai, puskaporos helyzetben nem szerencsés így fogalmazni.

Ezzel egyetért Dr. Tatár László, a Polgári Frakció vezetője is. Azt mondta a gyűlöletbeszéd minden formáját elutasítja frakciójuk.

Dr. Tatár László szerint aggodalmas, hogy bár a szocialisták napok óta tudtak az elhangzottakról, mégis épp a kommunizmus áldozatairól szóló megemlékezés után \”akarták megvitatni a kérdéses mondatot. A frakcióvezető hozzátette: amint elkészülnek saját vizsgálatukkal, azt a sajtó, és a polgármester – elé tárják.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2009-03-05 )

Tovább az archívumra