Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Nyolcaddöntőben a magyarok

Nyolcaddöntőben a magyarok

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Csoportelsőként jutott tovább a nyolcaddöntőbe a magyar válogatott a franciaországi labdarúgó Európa Bajnokságon. A fiúk tegnap este a portugálok ellen 3-3-as döntetlent játszottak és az idei EB eddigi leglátványosabb meccsével lepték meg a hazai szurkolókat. A magyar válogatott mérkőzését ezúttal is sok gyöngyösi nézte társaságban, valamelyik étterem vagy szórakozóhely teraszán.

Így éltették a gyöngyösi szurkolók a magyar labdarúgó válogatott csapatát tegnap este a Magyarország-Portugália találkozó után. Látványos, az idei Európa Bajnokság eddigi leggólgazdagabb találkozóját tudhatjuk magunk mögött.

A magyar válogatott az osztrákok ellen aratott kétgólos győzelemmel, valamint az izlandiakkal játszott 1-1-es és a portugálok elleni 3-3-as döntetlennek köszönhetően az F csoport első helyén jutott tovább a legjobb 16 közé.

Bár a szurkolók bíztak a magyarok jó szereplésében, az elmúlt hetekben látottak szinte mindenki elvárásait felülmúlták. És hogy meddig menetelhetnek a fiúk a gyöngyösi szurkolók szerint? Van, aki a döntőt, van, aki „minimum a negyeddöntőt” említette.

A magyarok legközelebb vasárnap 21 órától, a nyolcaddöntőben lépnek pályára Toulouse-ban a belgák ellen.


Tovább az archívumra