Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Heves megye területén a rendőrök a legutóbbi Tispol ellenőrzések során csaknem 500 belföldi és 50 külföldi rendszámú tehergépjárművet ellenőriztek

Heves megye területén a rendőrök a legutóbbi Tispol ellenőrzések során csaknem 500 belföldi és 50 külföldi rendszámú tehergépjárművet ellenőriztek

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Helyszíni bírságot megyeszerte összesen közel másfél millió forint értékben szabtak ki. Gyöngyösön 3 ittas sofőrt is megbírságoltak.

A legutóbbi uniós közúti ellenőrzések során megyénkben is elsősorban a tehergépjárműveket ellenőrizték a rend őrei, függetlenül azok nemzetiségétől. Csaknem 500 belföldi és 50 külföldi rendszámú tehergépjárművet vizsgáltak át. 76 magyar állampolgárságú járművezetőt büntettek helyszíni bírsággal több, mint 200 ezer forintra. 13 szabálysértési eljárás is indult és 24- szer sebesség túllépés miatt közigazgatási bírságot kaptak a teherautósok.

A teherautósok mellett 250 esetben szabtak ki helyszíni bírságot más közlekedőkkel szemben, 1 millió 200 ezer forint összegben. 50 szabálysértési, és 85 közigazgatási eljárást, szintén gyorshajtás miatt indítottak a rendőrök. A rendőrök megyeszerte 5 ittas sofőrt is kiszűrtek és egy körözött személyt is elfogtak.

Hliva Éva


Tovább az archívumra