Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Botokkal, kézi szerszámokkal felfegyverkezett csoport támadt egy családi házra tegnap délután Gyöngyösön

Botokkal, kézi szerszámokkal felfegyverkezett csoport támadt egy családi házra tegnap délután Gyöngyösön

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az elkövetők kövekkel dobálták a házat, a bent lévőket pedig megfenyegették, a rendőrség hat embert vett őrizetbe. Az érintettek már korábban is összetűzésbe keveredtek egymással.

Ezt a házat támadták meg Gyöngyös észak-nyugati városrészében. Az épületet kövekkel dobálták, a ház előtt parkoló két autót megrongálták, a bent lévőket pedig megfenyegették. A rendőrség tájékoztatása szerint az ügy előzményei múlt hét szombatra nyúlnak vissza. Nagy Mónika, aki a támadás idején gyerekeivel volt a házban, azt mondta: akkor többen megverték a fiát, aki emiatt kórházba került. Feljelentést tettek, majd hétfőn névtelen telefonhívást kaptak, amelyben halálosan megfenyegették a családot.

A rendőrség hat férfit vett őrizetbe, ellenük eljárás indult – tudtuk meg Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivőtől.

A házban élő család tagjai azt mondják: tartanak egy újabb támadástól, és úgy gondolják, ezúttal is csak a rendőrség gyors intézkedésének volt köszönhető, hogy nem történt tragédia.

A támadásban egyébként személyi sérülés nem történt, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság csoportos garázdaság miatt folytat nyomozást, a támadás körülményeinek részletes kivizsgálása megkezdődött. Úgy tudjuk: a rendőrök azt is vizsgálják, valóban dördültek-e fegyverlövések a támadás során.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2009-03-24 )

Tovább az archívumra