Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Még nem tisztítják Gyöngyösön a nagy patakot, pedig már a korábbi évekhez hasonlóan márciusban meg kellene kezdődnie a meder takarításának

Még nem tisztítják Gyöngyösön a nagy patakot, pedig már a korábbi évekhez hasonlóan márciusban meg kellene kezdődnie a meder takarításának

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A kedvezőtlen időjárás miatt csúsznak a városüzemeltetés emberei, pedig ezeket a munkálatokat évente három alkalommal kell elvégezniük.

Szemetesek a patakok Gyöngyösön. A város területén két patak folyik keresztül, amit folyamatosan tisztítani kell. A városgazda szerint nem csak tavaszi olvadás, az esőzés és a szél az oka a sok hulladéknak, hanem az emberi felelőtlenség is. Már évek óta az Északi városrészen a legrosszabb a helyzet.

A korábbi évekhez képest idén nem márciusban, hanem egy hónappal később áprilisban fognak hozzá a patakmeder teljes tisztításához. A szemét összeszedése ugyan csúszik, de a zöldmunkálatokat, vagyis a patak környezetének tisztítását már elkezdték.

A nagy patak medrének egyszeri kitisztítása, teljes hosszában mintegy 4 millió forintjába is belekerülhet az önkormányzatnak.

Hliva Éva


Az Aktuális napi hírei (2009-03-24 )

Tovább az archívumra