Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Több rendőr Gyöngyösön

Több rendőr Gyöngyösön

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

NEgyven új, próbaidős tiszthelyettes kapta meg kinevezési parancsát a közelmúltban a Rendőr-főkapitányságon Egerben. Közülük tizenegyen a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon kezdték meg a szolgálatot szeptember elsején. Az ünnepélyes avatás kapcsán hangsúlyozták, fontos, hogy a törvényesség és szakszerűség alapelveinek megfelelően, az embereket segítve végezzék munkájukat az újoncok.

Erki Szabolcs az egyik újonnan felszerelő próbaidős tiszthelyettes, akit 10 társával együtt a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra vezényeltek szeptember elsejétől. Ő már megkezdte hivatásos szolgálatát, ma délelőtt is közúti ellenőrzést tartott kollégájával a Bene úton.
Összesen 40 tiszthelyettes kezdte meg munkáját a megyében.

– Újonnan felszerelő próbaidős tiszthelyettesek kezdték meg 2016. szeptember elsején hivatásos szolgálatukat Heves megyében is. Az őrmesterek közül 13-an az Egri Rendőrkapitányságon, ketten a Füzesabonyi Rendőrkapitányságon, tizenegyen a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon, 8-an a Hatvani Rendőrkapitányságon, hatan a Hevesi Rendőrkapitányságon dolgoznak a közrendvédelmi és közlekedésrendészeti szakterületen – mondta el Kovács Nikoletta, a HMRFK sajtóreferense, hozzátéve: avatásukkor dr. Széchy Zsolt rendőr ezredes, rendészeti főkapitány-helyettes köszöntötte az őrmestereket és hangsúlyozta, hogy a törvényesség és a szakszerűség alapelveinek megfelelően, az állampolgárokat segítve végezzék mindennapi tevékenységüket, és forduljanak bizalommal vezetőikhez.

Az állomány bővülésével javulhat a közbiztonság és a lakosság biztonságérzete – vélekedett a sajtóreferens.


Tovább az archívumra