Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Családi nap

Családi nap

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Családi napot rendezett hétvégén a gyöngyösi Procter and Gamble, ahol bemutatták saját gyártású termékeiket, az érdeklődők pedig megismerkedhettek a céggel. A vállalat jövőre megnyitja második gyártó csarnokát, amelyhez több száz fős munkaerőt toboroz, a jövőben pedig több helyi iskolával együttműködve duális képzésben is részt vesz.

A vállalat megismertetése és munkaerő toborzás volt a célja a Procter and Gamble családi rendezvényének. A cég jövőre megnyitja második gyártócsarnokát is Gyöngyösön, amellyel többszörösére emelkedik a dolgozói létszám, tudtuk meg Karancsi Zsolt Kormányzati kapcsolatkért felelős vezetőtől.

– A gyár fejlődik, új épülettel is bővül a gyárunk nem sokára és az új termelő egységbe keresünk új munkaerőt. A nap célja az, hogy szórakoztató, ismertető, tájékoztató formában megismertessük az emberekkel a gyárat, illetve a Proctert magát és szeretnénk elérni azt, hogy minél többen jelentkezzenek hozzánk – sorolta.

A rendezvényen többek között folyamatmérnökök, vagy fröccsöntő technikusok jelentkezését várták. Jelenleg mintegy 150 főt foglalkoztat a vállalat Gyöngyösön, az új csarnok átadásával pedig ennek a többszörösére lesz szükség. Ehhez hosszú távú megállapodást kötnek több helyi középiskolával is, hiszen egyre nehezebb szakképzett munkaerőt találni a környékben.

– Nem könnyű, hiszen Gyöngyös egy kis város és a környező régióban is kisvárosokkal találkozunk. Több programot is elindítottunk, helyi középiskolákkal, szakközépiskolákkal, szakmunkásképző intézményekkel dolgozunk együtt. Rajta vagyunk az ügyön, nagyon sok segítséget kapunk a gyöngyösi városi vezetéstől is – tette hozzá.

A családi napon többen is érdeklődtek munkalehetőség iránt.

Jelenleg a gyöngyösi telephelyen pelenkát gyártanak, a héten pedig bejelentik azt is, hogy az új gyáregységben milyen termékeket állítanak elő.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Rendszerváltó televíziók - dokumentumfilm
14:59
Mátrai sípályák - kisfilm
15:05
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Tunézia
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:51
Luther Márton élete 10. – Szerelem és halál - rajzfilm sorozat
16:05
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:22
Reklám
18:24
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:53
GYÖNGYike Folklórfesztivál 2021. - Muzsla Néptáncegyüttes
19:12
Reklám
19:15
Moziklip – mozi magazin - ismétlés
19:23
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:38
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:05
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság