Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Kertrendezés ajándékba

Kertrendezés ajándékba

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A Legyen Mindig Otthonuk Lakóotthon 70 százalékos készültségi fokban van. A Gyöngyösön épülő, fogyatékkal élő fiatal felnőtteknek otthont adó épület nagyon sok karitatív segítségnek köszönhetően hamarosan beköltözhető állapotban lesz. A hétvégén az otthon kertjét csinosították egy budapesti építészeti cég dolgozói, szintén társadalmi munkában.

Bozótot irtottak, metszettek, füvet nyírtak a budapesti kft. dolgozói, a kuratórium tagjaival közösen. Az egykor óvoda majd iskolaként funkcionáló épület régóta üresen állt már, ezért elvadult a kertje, így rászorult a tereprendezés. Az építkezéssel jól haladnak, a kivitelezés 70%-os készültségi fokban van, az elmúlt időszak példaértékű összefogásának köszönhetően- mondja az egyik alapító tag.

Hamarosan 10 fogyatékkal élő fiatalembernek fog majd otthont nyújtani az épület. A kuratórium tagjai, szeretnék, ha rendezett kert, méltó környezet fogadná a beköltözőket, ezért újabb segítőkkel láttak neki a bozótirtáshoz.

A budapesti építészeti cég 20 dolgozója vett részt a tereprendezésben- azt mondják, így még inkább magukénak érzik a kezdeményezést, hiszen már a tervezésben is részt vettek.

Ezen kívül személyes kapcsolódás is van, ugyanis a cég egyik dolgozója, barátaival, fiatal építészek tervezték az otthon belső elrendezését, felajánlásban.


Tovább az archívumra