Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Fontos döntések

Fontos döntések

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A strandon működik majd a műjégpálya a téli időszakban, stabil a város költségvetése az I.félévben, ingyenes védőoltás a rota vírus ellen – többek között erről is döntöttek a nyári szünet utáni első rendes ülésén a gyöngyösi képviselő-testület tagjai.

A városvezetők a Fogadóóra című műsorban nyilatkoztak a döntésekről.
A testületi ülésen elfogadták az idei év első félévének költségvetési teljesítését. A város költségvetése stabil, az önkormányzat gazdálkodása a tervek szerint halad. Az első félévi beszámolót a grémium egyhangúlag elfogadta. hangsúlyozta Hiesz György polgármester.

A képviselő-testület arról is határozott, hogy az ebben az évben megvásárolt műjégpályát a strandon működtetik majd a téli időszakban. A döntés mellett főként infrastrukturális érvek szóltak, mert a kiszolgáló létesítmények – öltöző, mosdó, jegypénztár rendelkezésre állnak. A műjégpálya november 20. és február 28. között lesz majd nyitva az elképzelések szerint-mondta el Kévés Tamás alpolgármester.

A grémium úgy határozott, hogy a következő három évben is folytatni kívánják a rotavírus elleni ingyenes oltásprogramot. Az eddigi tapasztalatok kedvezőek, ugyanis az ingyenes oltást ezidáig 89 gyermek számára igényelték a szülők – hangsúlyozta dr. Tatár László alpolgármester.

A polgármester javaslatára továbbá a képviselő-testület több ponton módosította az önkormányzati kitüntetésekről szóló rendeletet, valamint döntöttek a TAO-s támogatásokról is.


Tovább az archívumra