Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Ovi olimpia

Ovi olimpia

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Nagyszabású Ovi Olimpiát rendeztek az Energia Sportpályán, Gyöngyös Város 9 tagóvodájának részvételével. A közel 300 óvodásnak különböző nehézségű váltóversenyekben kellett összemérniük tudásukat. Az Idegenforgalmi, Ifjúsági és Sport Bizottság mintegy 100 ezer forinttal támogatta az megvalósulást, és a fejlesztő eszközök beszerzését.

Gyönyörű napsütés, több száz mosolygós óvodás, 5 állomás, és az elmaradhatatlan olimpiai láng – ismét megrendezték az Ovi Olimpiát, de ezúttal az Energia Sportpályán.

Most egy kicsit más jellegű a rendezvény, ugyanis a Tündérkert Óvoda szervezésében az Ovi Olimpia szokott minden évben megrendezésre kerülni az óvodájukban, és most én úgy gondoltam, hogy mivel az Sportbizottságtól támogatást kapott Gyöngyös Város Óvodái, egy kicsit bővítsük ki azzal, hogy kijövünk erre a nagy-nagy területre – mondta el Molnár Lászlóné intézményvezető.

A gyerekeknek 10 fős csapatokban kellett megmérkőzniük egymással, de persze nem a győzelem volt a lényeg, hanem a mozgás és a játék.

Az Idegenforgalmi, Ifjúsági és Sport Bizottság idén is hozzájárult az esemény megvalósításához.

– Nekünk fő szempont, hogy mindig tudjunk valami olyan tolást, anyagi tolást és egyéb tárgyi segítséget is nyújtani ilyen eseményhez, ami nagyon fontos. Ebben az évben 100 ezer forintot fordítottunk erre az olimpiai eseménynek a megvalósításához – fogalmazott a bizottság elnöke, Ferenczy Tamás.

A délelőtti sportolást követően egy kis gyümölcs, oklevél és más egyéb ajándék várta résztvevőket.


Tovább az archívumra