Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Víziók

Víziók

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

„Víziók” címmel rendeztek búvárfotó-kiállítást a Vak Bottyán János Katolikus Szakgimnázium és Gimnáziumban. Előd László természetfotós, fényképész alkotásai, jövő hét péntekig ékesítik majd az intézmény auláját. A kiállítást nem csupán az ide járó diákok tekinthetik meg, általános iskolásokat, szervezett csoportokat is szívesen látnak.

Horvátország, Egyiptom, Vörös-tenger – egyebek mellett ezekre a helyekre kalauzol el minket Előd László természetfotós fényképein keresztül, amelyeket meg lehet tekinteni a Vak Bottyán János Szakgimnázium aulájában.

– Rendhagyóm módon egy búvárfotó-kiállítást szeretnénk itt bemutatni az érdeklődőknek. Előd Lászlónak hívják azt a fotóművészt, fotóst, aki ezeket készítette. Többször volt az év természetfotósa, év búvárfotósa és egy munkakapcsolat révén ajánlotta fel nekünk ezeket a képeket – mondta el Benyovszky Péter, az iskola igazgatója.

A kiállítónak 1999 óta szenvedélye a víz alatti fényképezés, alkotásai pedig nagyon tetszenek a diákoknak és inspirálja őket.

A 23 fotóból álló kiállítást egészen jövő hét péntekig meg lehet tekinteni, nem csak az intézmény diákjait, hanem az általános iskolásokat, és szervezett csoportokat is várnak.


Tovább az archívumra