Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Megvalósultak a fejlesztések

Megvalósultak a fejlesztések

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Felújított járdaszakaszok, új gyalogátkelők, kézi szemetesek, padok, a közvilágítás javítása érdekében új lámpatestek. Idén is több fejlesztés valósult meg a nyolcvanasi lakónegyedben -mondta Bús Árpád Zsolt, aki az általa kezdeményezett fejlesztésekről tartott sajtótájékoztatót. Az önkormányzati képviselő azt mondta: tervei száz százalékban megvalósultak, így már a jövő évi fejlesztési tervek vannak napirenden.

Új gyalogátkelő létesült az Esze Tamás és Platán út kereszteződésében, megújult illetve elkészült a Szerviz utcai, valamint a Hertelendy utcai parkoló, összesen 40 darab köztéri padot hoztak rendbe, és több kézi szemetes is helyet kapott a nyolcvanasi parkokban. -mondta az általa kezdeményezett fejlesztésekről tartott sajtótájékoztatón Bús Árpás Zsolt. Az önkormányzati képviselő hozzátette: a lakónegyedben illetve a 9-es választókörzetben több járdaszakasz felújítása is megtörtént.

– A Platán utca 2/1, 2, 4 szám előtti teljes járdaszakasz újraaszfaltozása megtörtént, ide védőkorlátok is kihelyezésre kerültek, illetve a Hadnagy utca járdaszakaszai és belső parkjainak a járdái teljes egészében felújításra kerültek – sorolta Bús Árpád Zsolt.

A fejlesztési terv a lakosok észrevételeit is tartalmazta. Bús Árpád Zsolt saját képviselői keretéből is támogatta a körzetet, többek között a Pacsirta téri illetve a Verseny utcai játszótér is új játszóelemmel bővül.

– Összesen hét darab kézi szemetes edény került kihelyezésre, illetve a választó körzetünk illetve a lakónegyedünk egyetlen tanintézményét is támogattam, az Egressy Béni Általános Iskolát – tette hozzá.

A keret illetve a tervek már megvannak az Ipar utcai járda megépítésére, így ez biztosan elkészülhet a jövő évben- tette hozzá, továbbá tervben van még csapadékvíz elvezetés fejlesztése, parkolófelújítás, és új köztéri kamerák kihelyezése.


Tovább az archívumra