Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Digitális fényképezőgép, digitális képkeret és egyéb fotózással kapcsolatos díjak találtak gazdára az interaktív dokumentált történelem című pályázat eredményhirdetésén

Digitális fényképezőgép, digitális képkeret és egyéb fotózással kapcsolatos díjak találtak gazdára az interaktív dokumentált történelem című pályázat eredményhirdetésén

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A városi könyvtár rendhagyó vetélkedőjét a 675. évforduló jegyében rendezték meg és 18, Gyöngyös történetével kapcsolatos kérdésre kellett válaszolniuk a pályázóknak.

Így látják Gyöngyöst azok a pályázók, akik részt vettek az interaktív dokumentált történelem című vetélkedőn. Az eredményhirdetésen már az általuk beküldött fotókból rendeztek vetítést. Összesen 22 pályamű érkezett be. Mint Farkas István, a játék szervezője elmondta, mind a résztvevők száma, mind pedig a beküldött anyagok magas színvonala meglepte a zsűrit.

A jó megoldást beküldők mindegyike könyvcsomagot és ingyenes könyvtári beiratkozást kapott ajándékba, közülük a szerencsésebbek további értékes tárgyakat vihettek haza.

A vetélkedő célja az volt, hogy a 675. évfordulón egy kicsit megmozgassák a gyöngyösieket, történelmünk alaposabb megismerésére késztessék a résztvevőket.

A beküldött fotókkal a könyvtár honlapján találkozhatnak majd az érdeklődők. Ezzel teljesül a játék szervezőinek a vetélkedő alcímében megfogalmazott kívánsága: Mutassuk meg Gyöngyöst a világnak!

Borbándi Erik


Az Aktuális napi hírei (2009-05-19 )

Tovább az archívumra