Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Kitüntetésekre várnak javaslatokat

Kitüntetésekre várnak javaslatokat

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Javaslatokat vár Gyöngyös város önkormányzata a „Pro Civitate”, valamint a Gyöngyös Város Érdemes Pedagógusa kitüntetésekre. Az előbbi olyan személyeknek és közösségeknek ítélhető oda, akik több éven keresztül kimagasló munkásságukkal, hozzájárultak a város fejlődéséhez, utóbbi pedig azon személyeknek adományozható, akik Gyöngyösön a gyermekek és tanulók fejlődése érdekében hosszú időn át kiemelkedő pedagógiai tevékenységet folytattak. A kitüntetésre való felterjesztés határideje mindkét esetben március elseje.

Ezek a képek még tavaly készültek. 2016- ban a Pro Civitate-díjakat dr. Faragó Tibor körzeti orvosnak, és posztumusz az egykori polgármesternek, dr. Puky Árpádnak ítélte oda a testület, továbbá elismerték Gyöngyös Város Barátainak Körét is.
Az önkormányzat idén is kiosztja a díszpolgári címmel járó kitüntetéseket, a javaslatokat március elsejéig várják.

Tavaly három, évtizedek óta a pályán lévő és lelkiismeretesen dolgozó pedagógus munkáját ismerték el a Pedagógusnapon. Idén is folytatják a hagyományt.

– Gyöngyös Város Érdemes Pedagógusa Kitüntetés esetén 3 pedagógus kaphatja meg a kitüntetést, fontos, hogy főszabály szerint egy óvodapedagógus, egy általános iskolában, alapfokú művészeti iskolában tanító pedagógus, illetve egy középfokú oktatási intézményben, vagy felsőfokú oktatási intézményben tanító pedagógus kaphatja meg a kitüntetést – magyarázta dr. Hetzmann Szabina, a városháza intézményirányítási igazgatóságának helyettes vezetője.

A kitüntetésre való felterjesztés határideje ebben az esetben is március elseje – tette hozzá Dr. Hetzmann Szabina igazgatóhelyettes.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Magyarok a Barcáért - dokumentumfilm
15:55
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
16:15
Reklám
16:18
Csörgő-lyuk - természetfilm
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa - vallási műsor
18:13
Aktív kikapcsolódás a Mátrában - kisfilm
18:20
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:40
Sport7 1. rész – sport magazin - ismétlés
19:06
Reklám
19:09
Sport7 2. rész – sport magazin - ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész - ismétlés
20:01
Reklám
20:04
Nápolyi 2. rész - ismétlés
20:30
Képújság