Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Elismerés a rendőrkapitánynak

Elismerés a rendőrkapitánynak

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Kiemelkedő munkája elismeréseként Heves Megyei Rendészeti és Közbiztonsági Díjjal jutalmazta Balogh Tibort, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság vezetőjét a megyei közgyűlés. Az ünnepélyes állománygyűlésen a Petőfibánya Polgárőr Egyesületet és a megyei közrendvédelmi osztály vezetőjét is elismerték. Balogh Tibor azt mondta: a díj az egész kapitányságot illeti, hiszen a munkájuk ellátása érdekében fontos a kollégák együttműködése.

Papírmunka, eligazítás, folyamatos kapcsolattartás a kollégákkal, és hatalmas felelősség. Minden reggel az előző nap tapasztalatainak megtárgyalásával és a feladatok szétosztásával kezdődik a munkája a gyöngyösi rendőrkapitánynak, aki 2009 óta látja el a vezetői feladatokat városunkban.
A megyei Közgyűlés még februárban döntött a Heves Megyei Rendészeti és Közbiztonsági Díj díjazottjairól. Idén többek között Balogh Tibor rendőr ezredes munkáját is elismerték.

– Nagy megtiszteltetés természetesen ez a díj, de jól tudom, hogy ez a díj nem csak nekem szól, hanem az egész Gyöngyösi Rendőrkapitányság állományának, és a Gyöngyösi Rendőrkapitányság vezetőségének, akivel vállvetve küzdünk Gyöngyös város közbiztonságáért, illetve a város élhetővé tételéért – fogalmazott Balogh Tibor.

Balogh Tibor 23 éve kezdte rendőri szolgálatát a Tarnamente Rendőrörs járőreként,1998-ban nyomozói kinevezést kapott, 2001-ben rendőr hadnaggyá nevezték ki. 2015 júliusában rendőri ezredesi rendfokozatba került, több alkalommal részesült vezető elismerésben, megkapta a 10 és 20 éves „Rendőrségi Szolgálati Jel” kitüntetést. Mégis azt mondja, a mostani díj különleges, hiszen külső megítélés alapján kapta. Céljai között továbbra is az szerepel, hogy az előző évi adatok tovább javuljanak.

– Hosszú távon pedig az, hogy az emberek szubjektív közbiztonság érzete folyamatosan javuljon, folyamatosan nőjön, és tényleg Gyöngyös város, ez a gyönyörű terület itt a Mátra kapuja, ez olyan közbiztonságú település legyen, hogy valóban nagyon sokan jöjjenek ide hozzánk idegenforgalmi szempontból turisták, és úgy érezzék, hogy itt a szőlő és bor városában valóban biztonságban érezhetik magukat – mondta a kitüntetett.

A grémium díjazta még a Petőfibánya Polgárőr Egyesületet és a Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetőjét is.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
GYÖNGYike Folklórfesztivál 2021. 5. rész
14:58
Cimbaliband és Szalonna Bandája - Megyek az úton
15:03
GYÖNGYike Folklórfesztivál 2021. 6. rész
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:51
William Ricketts emlékhelye - dokumentumfilm
16:06
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:32
Reklám
16:35
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa – vallási műsor – ismétlés
18:14
Gasztronómia a Mátrában - kisfilm
18:20
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:41
Sport7 1. rész – sport magazin – ismétlés
19:07
Reklám
19:10
Sport7 2. rész – sport magazin – ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész – ismétlés
20:01
Reklám
20:05
Nápolyi 2. rész – ismétlés
20:30
Képújság