Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Nyelvvizsga-börze

Nyelvvizsga-börze

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

ELTE Origo Nyelvvizsga, kodolányis társalKodó vagy gazdálKodó nyelvvizsga, TELC nyelvvizsga BGE Gazdasági és Kitex Szakmai Nyelvvizsga. Hat olyan vizsga, amelyet az egyetem hallgatóinak és a civil lakosságnak egyaránt a figyelmébe ajánlott az Eszterházy Egyetem idegennyelvi és kommunikációs intézete azon a nyelvvizsga info börzén, amelyet a gyöngyösi campuson rendeztek meg. A börzén résztvevők – ha szerencséjük volt – akár ingyenes vizsgalehetőséget és egyéb, a felkészülésüket segítő könyveket is nyerhettek.

A sokféle nyelvvizsga lehetőség közül manapság nem könnyű kiválasztani a legmegfelelőbbet. A gyöngyösi nyelvvizsga info börze ebben kívánt segíteni az érdeklődőknek. Valójában a készségek és kompetenciák hasonlóak minden nyelvvizsgán. Pallás Edit, a gyöngyösi nyelvvizsgahely koordinátora szerint a különbség abban rejlik, hogy milyen feladattípusokban, hogyan kerül feldolgozásra az általános, illetőleg a szakmai anyag.
Az egyetem diákjainak szakmai nyelvvizsgákat ajánlanak.

A börzét azonban nem csak az egyetem diákjainak szervezték. Sőt nem első sorban nekik. Mivel a gyöngyösi helyszín is nyitott nyelvvizsga hely, ezért az egész ország területéről, akár külföldről is jöhetnek vizsgázók. A börzére meghívták a környék középiskoláinak diákjait, tanárait, vezetőit is.

Az előadásokkal párhuzamosan konzultációk is várták az érdeklődőket. Ezeken segítséget kaphattak ahhoz, hogy megtalálják a számukra személyre szabott nyelvvizsgát.

A börzén további előnyök is várták a beregisztrálókat, hiszen közöttük több értékes nyereményt is kisorsoltak. A főnyeremény a Kodolányi János Főiskola által felajánlott ingyenes nyelvvizsga lehetőség volt, de az idegennyelvi és kommunikációs intézet is felajánlott egy 40 órás nyelvtanfolyamra szóló kedvezményt. A regisztrálók ezen kívül nyelvvizsgára felkészítő könyveket is nyerhettek.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
GYÖNGYike Folklórfesztivál 2021. 5. rész
14:58
Cimbaliband és Szalonna Bandája - Megyek az úton
15:03
GYÖNGYike Folklórfesztivál 2021. 6. rész
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:51
William Ricketts emlékhelye - dokumentumfilm
16:06
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:32
Reklám
16:35
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa – vallási műsor – ismétlés
18:14
Gasztronómia a Mátrában - kisfilm
18:20
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:41
Sport7 1. rész – sport magazin – ismétlés
19:07
Reklám
19:10
Sport7 2. rész – sport magazin – ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész – ismétlés
20:01
Reklám
20:05
Nápolyi 2. rész – ismétlés
20:30
Képújság