Kezdőlap » Hírek - Aktuális » 60 kiselsős 4 napos készségfejlesztő foglalkozásokon ismerkedett egymással és leendő tanáraival a Kálváriaparti Általános Iskola gólyatáborában

60 kiselsős 4 napos készségfejlesztő foglalkozásokon ismerkedett egymással és leendő tanáraival a Kálváriaparti Általános Iskola gólyatáborában

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A pedagógusok idén is színes programokat állítottak össze a gyerekeknek: volt aszfaltrajz-verseny az udvaron, és játékos angolóra is a felújított tantermekben.

Öt éve hagyomány már a gólyatábor a Kálváriaparti Általános Iskolában. Az intézmény pedagógusai több napon áttartó, egész napos elfoglaltságot biztosítottak a leendő kiselsősöknek. A gyerekek úszhattak, tornázhattak, gyöngyöt fűzhettek és akár rajzolhattak is az iskola udvarán. Egy játékos angol órán pedig elsajátíthatták az idegen nyelv alapjait, és megtanulhattak pár új szót is a gyerekek.

Deák Abigél örül, hogy el tudott jönni a gólyatáborba. Sok új barátot szerzett, és nagyon várja már az iskolás napokat. A programok közül a gimnasztikai feladatokat kedvelte leginkább.

A szülőknek köszönhetően a gyerekek szeptember 1-től felújított tantermekben kezdhetik meg tanulmányaikat.

Sütő Dániel


Az Aktuális napi hírei (2009-08-28 )

Tovább az archívumra