Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A városi fejlesztések mellett Gyöngyös Ipari Parkja is több, mint 400 millió forintos projekt nyertese

A városi fejlesztések mellett Gyöngyös Ipari Parkja is több, mint 400 millió forintos projekt nyertese

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A csaknem 10 éve működő ipari területre több, főleg autóipari gyártással foglalkozó cég települt. Jelenleg is vannak érdeklődők. – tudtuk meg Hiesz György polgármestertől.Járda és útépítés, világítás kiépítése, közművesítés többek között ezeket oldanák meg abból a több, mint 400 millió forintból, amit a gyöngyösi Ipari Park nyert.
Az önkormányzat egyébként is kedvezményekkel támogatja a letelepedőket és befektetőket.
Segíti a cégek működéséhez szükséges engedélyek megszerzését is. – mondja a polgármester. Pályázatok révén pedig tovább fejlesztik az infrastrukturát, újabb területek nyitnak meg. Jelenleg is vannak érdeklődők.
Az ipari parknak is van egy szolgáltatói rendszere, amely kiterjed a közművek karbantartására, javítására. Fontos az autópálya közelsége is, az erre felvezető útszakasz azonban szinte járhatatlan. Azt ígérik ezt a problémát is hamarosan orvosolják. A munkálatokat a közbeszerzési eljárások után, várhatóan jövő tavasszal kezdik meg.

Hliva Éva


Az Aktuális napi hírei (2009-09-07 )

Tovább az archívumra