Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Kirakatversenyt szervezett Gyöngyös város Baráti köre

Kirakatversenyt szervezett Gyöngyös város Baráti köre

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A szüreti fesztiválhoz közeledve olyan kirakatokat zsűriznek, amelyek kapcsolódnak az őszhöz, a szürethez. A versenyben 9 üzlet vesz részt, a három legszebb kirakat pénzjutalomban részesül és egy évig a város 675 éves logoját is kiragaszthatja.

Szőlőfürt, boroskancsó, és metszőolló, ezek is helyet kapnak az idén gyöngyös üzleteinek kirakataiban. A szüreti fesztivál részeként egy régi hagyományt elevenítene fel Gyöngyös Város Baráti Köre.

Itt még a részletekről egyeztetnek, ezútán megy az öttagú zsűri egyenként 1 – 5 ig pontozni a kirakatokat. A fő szempont a szüret és az ősz megjelenítése, de természetesen az összkép határoz. – mondja a zsűrielnök.

A közönség is szavazhat a Tourinform irodában. A szavazóládába bárki leadhatja voksát. A kirakatok pedig változatosak, cipő, hangszer, divat, de még édességbolt is benevezett a versenyre. A három első helyezet pénzjutalomban részesül és egy közönségdíjas kirakatot is megjutalmaz a zsűri. Szavazni vasárnap 14 óráig lehet. A nyerteseket pedig a szüreti fesztiválon hirdetik ki.

Hliva Éva


Az Aktuális napi hírei (2009-09-08 )

Tovább az archívumra