Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Egy ottfelejtett táska és a belőle kilógó étkészlet okozott riadalmat tegnap este a hatvani buszpályaudvaron

Egy ottfelejtett táska és a belőle kilógó étkészlet okozott riadalmat tegnap este a hatvani buszpályaudvaron

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A gyanús csomag miatt a rendőrség és a tűzszerészek lezárták a környéket, az érintett lakóépületeket kiürítették, a forgalmat pedig az intézkedés ideje alatt elterelték.

Ezen a padon volt az a gyanús táska, amit az utasok vettek észre nem sokkal este nyolc után. Majd értesítették a forgalmi irányítót.

A szolgálatban lévő forgalomirányító értesítette a rendőrséget és felszólította az utasokat, hogy hagyják el a területet. A rendőrség a polgárőrség segítségével mintegy 200 méter sugarú körben hermetikusan lezárta a buszpályudvar környékét és kiürítették az érintett lakóházakat. . A gyalogos és autós forgalmat a belvárosból kerülőutakra irányítottak. Az elterelés érintette a 3-as főút belvárosi szakaszát is. A gyanús táskát a fővárosból érkező tűzszerészek vizsgálták meg.

Miután kiderült, hogy a csomag ártalmatlan, újra megindulhatott a forgalom. A bombariadó idején a Volán társaság járatai néhány perces késéssel, egy másik megállóból indulhattak.

A forgalom este 11 óra előtt néhány perccel állt helyre. Ekkor már a pályaudvarra érkező menetrendszerinti járatokra szállhattak fel és le az utasok és a lakók is visszamehettek otthonaikba.

Pálinkás Ildikó


Az Aktuális napi hírei (2009-09-16 )

Tovább az archívumra