Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Kihirdették a Városi Televízió fotópályázatának nyerteseit

Kihirdették a Városi Televízió fotópályázatának nyerteseit

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Több hónapig lehetett nevezni, végül 30 pályamű érkezett a szerkesztőségbe. A fotókat a televízió munkatársai közösen értékelték.

Szobrokról, kapukról, ablakokról és templomokról egyaránt érkeztek fényképek a Városi Televízió fotópályázatára. A versenyt Gyöngyös várossá nyilvánításának 675. évfordulója alkalmából hirdette meg a csatorna. Egész nyáron lehetett küldeni a pályamunkákat, összesen harminc fotó érkezett.

A televízió munkatársai egyenként, minden képről véleményt alkottak. A nyerteseket az idei szüreti napokon jutalmazták. A legjobbnak Kalácsi René fotója bizonyult. Õ egy Hanisz téri kutat örökített meg esti hangulatban. A második helyezett, Udvari Gábor kapukat fényképezett, és egy 15 képből álló montázst készített belőlük. Turányi Terézia a város egyik fontos, de nehezen megközelíthető műemlékét örökítette meg, amely felújításra vár. A nyertesek értékes vásárlási utalvány kaptak a Szekrényes Fotó Optika felajánlásából, melyet a későbbiekben biztosan hasznosítani tudnak majd, ha fotózni szeretnének.

Sütő Dániel


Az Aktuális napi hírei (2009-09-16 )

Tovább az archívumra