Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A fiatalok helyben tartás a domoszlói önkormányzatnak is fontos programja. A település egyik legutolsó ilyen irányú törekvése a Kazinczy út felújítása volt, itt nagyrészt fiatalok laknak

A fiatalok helyben tartás a domoszlói önkormányzatnak is fontos programja. A település egyik legutolsó ilyen irányú törekvése a Kazinczy út felújítása volt, itt nagyrészt fiatalok laknak

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az utca felújítása csaknem 6 millió forintba került, és uniós forrásból készülhetett el.

Ezt az utcát újították fel nemrégiben Domoszlón, a Kazincy utcában nagyrészt fiatalok élnek, ezért is volt szükséges ezt a településrészt fejleszteni – hangsúlyozza Gyurkó Béla polgármester.
Ezek a telkek pedig szintén eladók. Ahhoz azonban hogy igazán vonzó és élhető legyen a fiatalok számára is a település, hogy helyben maradjanak, vagy tanulmányaik után visszajöjjenek, számos más fejlesztésre is szükség van. Tervben szerepel több út, utca felújítása is – mondja a település vezetője.
Az önkormányzatnak több beadás alatt álló pályázata is van már. Ilyen az orvosi rendelő felújítása, és az illegális szemétlerakó rekultivációja is.

Hliva Éva


Az Aktuális napi hírei (2009-10-01 )

Tovább az archívumra