Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Mutassuk meg nagyi címmel nagyszülők és unokák közös irodalmi, zenei, ügyességi műsorát rendezték meg a gyöngyösi gyermekkönyvtárban az Országos Nagyi Könyvtári Napok keretein belül

Mutassuk meg nagyi címmel nagyszülők és unokák közös irodalmi, zenei, ügyességi műsorát rendezték meg a gyöngyösi gyermekkönyvtárban az Országos Nagyi Könyvtári Napok keretein belül

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A könyvtárak országszerte színes programokkal várták az érdeklődőket.

Ezzel a verssel kezdődött az Országos Nagyi Könyvtári Napok Gyöngyösön. A rendezvénysorozat célja, hogy az idősebb korosztályt is a könyvtárba vonzzák, illetve egy családias délutánt töltsenek el a nagyszülők az unokákkal.

Ne üljön otthon, ha könyvtárában otthon lehet! Ez volt a szlogenje a Mutassuk meg nagyi sorozatnak, ahol a nagyszülők és unokájuk egy közös produkciót adtak elő. A rendezvényre bárki jelentkezhetett kortól függetlenül, bármilyen produkcióval, a lényeg a jó hangulat és a családias együttlét volt.

Az előadások között voltak, akik, fuvolával, furulyával, verssel, mesével, süteménnyel és közös felolvasással kedveskedtek egymásnak. Az egyik legkedvesebb produkció azonban a párnacsata volt. A szervezők remélik, hogy ezúton hagyományt tudnak teremteni majd ezzel és hogy jövőre több jelentkezőre számíthatnak majd.

Farkas-Nagy Nóra


Az Aktuális napi hírei (2009-10-13 )

Tovább az archívumra