Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Orosz Bálint a jelölt

Orosz Bálint a jelölt

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Orosz Bálint János a térség MSZP-s országgyűlési képviselőjelöltje – ezt ő maga, valamint Hiesz György jelentette be a mai sajtótájékoztatón. Az MSZP helyi elnöksége február 8-án fogadta el jelölését, és a párt taggyűlése is jóváhagyta a minap. A megválasztott munkáját a DK helyi szervezete is segíteni fogja – hangzott el a tájékoztatón.

A mai politikai helyzetben mindenkinek meg van az esélye a győzelemre – ezt mondta Orosz Bálint János, aki ma hivatalosan is bejelentette, ő lesz a térség országgyűlési képviselőjelöltje.

– Célom az, hogy egy olyan országot teremtsen meg az új kormány, ahol az embereknek nem kell félniük, nem kell félelemben élniük, meg van a gazdasági biztonság, van hová hazamenniük, és itt maradnak az országban – foglalta össze.

Hiesz György, aki nemrégiben lépett vissza az országgyűlési képviselőjelöltségtől, kiemelte: a történtek ellenére továbbra is baloldali marad, és segíti utódja munkáját.

– A fenti csapattal nem tudtam együttmenni, de a helyiekért kiállok, hiszen együtt dolgozunk közel 30 éve, egy tisztességes, becsületes csapat, aki itt Gyöngyösön és környékén megőrizte becsületét, tisztességét. Ezért kötelességem, hogy támogassam, és nagyon szeretnénk azt, hogy megőrizzük ezt a baloldali szavazóbázist, ezért én kampányolni fogok a baloldal jelöltje mellett, a baloldal listájáért és nagyon remélem azt, hogy Bálint, bár első induló, tapasztalatlan. Segíteni kell és segíteni is fogom – mondta.

Nem csak Hiesz György, de a DK is kiáll Orosz Bálint mellett – mondta Szilveszter Péterné.

– Közösen fogunk kampányolni, közösen leszünk jelen a településeken, mert csak ezt így tudjuk a választók felé – egy kicsit ugye faramuci a helyzet, mert jobban meg kell, hogy ismerjék Bálintot, de bízok benne, mivel fiatal, el fogják fogadni az emberek és jó kampányt fogunk csinálni – vélekedett.

Orosz Bálint kiemelte: egy igazságos Magyarország létrehozása a cél, és ezen fog dolgozni, ha bizalmat szavaznak neki a polgárok.


Tovább az archívumra