Kezdőlap » Hírek - Aktuális » 3 éves a Mátra Nyugdíjas Egylet

3 éves a Mátra Nyugdíjas Egylet

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az évforduló alkalmából ünnepséget rendeztek a tagok, ahol irodalmi és zenés műsorral szórakoztatták egymást. Az egylet már 120 fővel büszkélkedhet, s remélik, hogy tovább gyarapodnak majd.

Így emlékezett a kezdetekre az elnök a Mátra Nyugdíjas Egylet 3 éves évfordulójának ünnepségén. A nyugdíjas egyletet 2006-ban jegyezték be, azóta bővítik és szépítik a termet, ahol keddenként szoktak összegyűlni. Ilyenkor közösen találják ki, hogy az elkövetkező Negyedévben mivel töltsék délutáni szabadidejüket, így biztosított a gazdag program minden hétre.

Az ünnepségre volt, aki saját verssel készült, összefoglalván a 3 együtt töltött év nehézségeit, szépségeit, és volt, aki kedvenc versét hozta el. A műsorban pedig megmutathatták énektudásukat is az egylet kórustagjai.

Mint elmondták, az idősebb korosztálynak fontos, hogy itt újból fel tudják idézni a régi időket együtt. A rendezvényről a tánc és a vendéglátás sem hiányozhatott, saját készítésű süteményekkel kedveskedtek egymásnak az összeszokott csapat tagjai.

Farkas-Nagy Nóra


Az Aktuális napi hírei (2009-11-05 )

Tovább az archívumra