Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Nem a jövő évi költségvetés terhére kell befejezni a nyugati elkerülő utat az MSZP szerint

Nem a jövő évi költségvetés terhére kell befejezni a nyugati elkerülő utat az MSZP szerint

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Mint arról már hírt adtunk, a Fidesz a 2010-es büdzséből szerette volna megépíteni az utat, a javaslatot azonban a szocialista többség leszavazta. Mint reakciójukban fogalmaztak: azért, mert az ellenzéki javaslatok komolytalanok voltak.

A gyöngyösi nyugati elkerülő út néhány éves felvételeken. A képek akár ma is készülhettek volna, az út ugyanis a 2006-os átadás óta félkész állapotban van. Az elkerülő út ügye a jövő évi költségvetés vitája kapcsán került újra elő. A Fidesz a büdzsé terhére szeretné befejezni az utat – az erről szóló javaslatot azonban a szocialista többség leszavazta a parlamentben. Balázs József választókerületi fidesz-elnök sajtótájékoztatón firtatta a helyi szocialista képviselők felelősségét az ügyben. Barabásné Czövek Ágnes, az Országgyűlés költségvetési bizottságának tagja úgy reagált: az elkerülő-út megépítése szerintük is fontos lenne, a Fidesz indítványát azonban nem tudták támogatni.

Barabásné hozzátette: a nyugati elkerülő út megépítésére más forrásból kell előteremteni a fedezetet.

A Fidesz másik öt, térségünket érintő ügyben is módosító indítványokat nyújtott be, azonban a szavazáson ezek is elvéreztek. A szocialisták szerint ugyanis a javaslatok nem voltak kellően előkészítve, így azokat nem támogathatták.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2009-11-16 )

Tovább az archívumra