Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Hetvenezer forint értékben hét új taktikai mellényt kapott egy cégtől az önkormányzaton keresztül a városi rendőrség

Hetvenezer forint értékben hét új taktikai mellényt kapott egy cégtől az önkormányzaton keresztül a városi rendőrség

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az átadáson ott volt Gyöngyös polgármestere is.

Az új taktikai mellényeket szemlézi a rendőrkapitány és Gyöngyös polgármestere. Azért taktikai mellények, mert a rendőr számára minden fontos dolog – bilincs és kényszerítő eszközök – is elférnek a rengeteg zsebben, és ha bepakolva állnak készenlétben, lerövidülhet az intézkedési idő – mondja a városi rendőrkapitány.

Hiesz György polgármester a mai állománygyűlésen bejelentette: az önkormányzat hamarosan arról dönthet, hogy a közszférában dolgozók számára alakítsanak ki bérleményeket a városban, így rendőröknek is. A volt nővérszálló, a Jókai utca 25 és néhány Fő téri ingatlan is került szóba az átalakítással kapcsolatban. Ugyancsak fontos hír, hogy jövőre egy 18 kamerás térfigyelőrendszert alakítanak ki a város közterületein.

A városvezető ezután arra kérte a rendőröket: tekintsék partnernek a novemberben szolgálatba állt településőröket, végezetül kitüntették a hónap rendőrét is.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2009-11-16 )

Tovább az archívumra