Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Elek István közíró tartott előadást Gyöngyöshalászon

Elek István közíró tartott előadást Gyöngyöshalászon

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A településre két éve hívnak neves előadókat a Hazától a nemzetig sorozat keretein belül. Az egykori politikus a rendszerváltásról, és annak hatásairól beszélt.

2007-ben indult útjára Gyöngyöshalászon a Hazától a Nemzetig beszélgetős sorozat a József Attila Művelődési Házban. Az elmúlt években már közel tíz előadást hallgathattak meg a helyiek neves előadóktól. A mostani vendég Elek István közíró volt, a rendszerváltásról beszélt. Mint mondja, a magyar emberek elégedetlenek a rendszerváltással, és az azóta eltelt húsz évvel, ezt a tényt pedig közvélemény-kutatások is bizonyítják.
Elek István több, mint egy éve vezeti a Kossuth Rádió Rendszerváltoztatók – Húsz év után című műsorát. Az ottani interjúalanyait próbálja szembesíteni azzal, hogy mi is volt valójában a rendszerváltás tétje húsz évvel ezelőtt.
Az eddigi interjúkból már egy könyve is megjelent az egykori politikusnak, aki a jövő év tavaszáig, az első szabad választás huszadik évfordulójáig biztosan folytatja az interjúk készítését.

Sütő Dániel


Az Aktuális napi hírei (2009-11-17 )

Tovább az archívumra