Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Idén már másodszor rendeztek Natura Napot a gyöngyösi Mátra Művelődési Központban

Idén már másodszor rendeztek Natura Napot a gyöngyösi Mátra Művelődési Központban

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az érdeklődők az egészség megőrzéséről szóló előadások mellett termékbemutatókon és tanácsadásokon is részt vehettek elsősorban az egészségük megőrzése érdekében.

Egyre többen vallják azt a nézetet, hogy sokkal egyszerűbb megelőzni a bajt és egészségesen élni, mint leküzdeni a betegségeket. Napjainkban talán még a korábbiaknál is nagyobb jelentősége van az egészségmegőrzésnek. Ezért is szervezik meg a Mátra Művelődési Házban évente kétszer a Natura Napot, ahol a szervezők idén is előadásokkal, bemutatókkal és bio-vásárral készültek.

A termékbemutatókon akadtak olyanok is, akik a helyszínen egy rövid elbeszélgetés és egészségfelmérés után személyre szabott vitamincsomagot állítottak össze a betegségek elkerülése érdekében.

Az egészség megőrzésével kapcsolatos jó ötletek, érdekességek és információk reményében sokan visszatérő vendégként évről évre ellátogatnak a Natura Napra.

Azért, hogy a rendezvényre évről évre egyre többen látogassanak el, a szervezők idén rövid kérdőív segítségével mérték fel a látogatók igényeit, mert szerintük a Natura Napra ellátogatók fontos lépést tesznek egészségük megőrzése érdekében.

Nagy Réka


Az Aktuális napi hírei (2009-11-17 )

Tovább az archívumra