Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Három embert támadott meg két szabadon kószáló kutya a Róbert Károly út környékén, Gyöngyösön

Három embert támadott meg két szabadon kószáló kutya a Róbert Károly út környékén, Gyöngyösön

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az agresszív pit bull fajtájú ebek két középkorú férfit és egy gyermekkorú lányt haraptak meg a rendőrség tudomása szerint. Az egyik ebet a megtámadott férfi leszúrta, még a másikat a sintértelepen altatták el.Még jól látszanak a vérnyomok a járdán. Itt támadta meg pénteken kora reggel azt a középkorú férfit a két kutya, aki később az egyiket késével le is szúrta, az eb itt vérzett el a szemtanuk szerint.
Egy közeli kávéházba menekült be a férfi, aki ekkor már több sebből vérzett. A megvadult kutya az ajtó előtt vicsorgott és nyalogatta a másik vérét – mondják a szemtanuk, akik nem kívántak kameránk elé állni. Õk hívták a rendőrséget is, akik az agresszív ebet kábító sprayvel próbálták elbódítani, de az elmenekült. Ezután történt, hogy egy gyermekkorú kislányt támadott meg ugyanez a kutya kicsit távolabb.
A rendőrség nem sokkal később megtalálta a kutyák gazdáját is.
A gazda akár egy évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető, de az ügyet még vizsgálják. –mondta el Tassy Tamás a Gyöngyösi Rendőrkapitányság bűnügyi alosztályvezetője. Többek szerint azonban ezen a napon nem három, hanem öt ember lett áldozata ugyanezeknek a kutyáknak, de a rendőrség ezt a hírt nem erősítette meg. A harapós ebet később a sintér befogta és a tudomásunk szerint el is altatták.

Hliva Éva


Az Aktuális napi hírei (2009-11-24 )

Tovább az archívumra