Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Mintegy kétszáz elsős hallgató tett ünnepélyes esküt a hétvégén a Károly Róbert Főiskola gólyabálján

Mintegy kétszáz elsős hallgató tett ünnepélyes esküt a hétvégén a Károly Róbert Főiskola gólyabálján

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A hajnalig tartó rendezvény fellépői között valódi sztárvendégek is szerepeltek, a hallgatók három, különböző hangulatú teremben mulathattak.

Igazi fesztiválhangulatban telt a Károly Róbert Főiskola idei gólyabálja. A hallgatók három helyszínen, neves sztárvendégek fellépésein szórakozhattak. A mintegy 200 első évfolyamost dr. Magda Sándor rektor köszöntötte, aki büszke arra, hogy ő már harmincnál is több ilyen rendezvényen vett részt.

A gólyák a hetek óta gyakorolt nyitótánc előadását követően ünnepélyes esküt tettek az úgynevezett vének tanácsa előtt, majd egy speciális koktéllal, a gólyatejjel koccintottak. Idén több mint ezren kezdték meg tanulmányaikat az intézményben, akik az idei tanévben új szakokra is jelentkezhettek.

A gólyabál fellépői között volt mások mellett az idén 10. születésnapját ünneplő Magna Cum Laude zenekar is, akik – mint elmondták -, nagyon örültek a felkérésnek, eddig ugyanis nem igen hívták őket gólyabálokra.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2009-11-24 )

Tovább az archívumra