Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A Berze Nagy János Gimnázium közel kétszáz diákja lépett fel az intézmény ünnepi gálaműsorán a Mátra Művelődési Központban

A Berze Nagy János Gimnázium közel kétszáz diákja lépett fel az intézmény ünnepi gálaműsorán a Mátra Művelődési Központban

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A közel három órás est műsorán az iskolai „Ki Mit Tud?” legjobb produkciói szerepeltek.Egy a több tucat produkció közül, amelyet a Berze Nagy János Gimnázium tanulói adtak elő a Mátra Művelődési Központ színpadán. Az iskolában évek óta hagyomány, hogy tehetségkutató versenyt szerveznek a diákoknak. Az iskolai fordulóban a legjobbnak ítélt előadásokat láthatták a szülők és az érdeklődők a Művelődési Központban, ahol közel kétszáz diák mutatta be produkcióját.
Az est közel három órásra sikerült. Az előadások között mesejátékokat, szavalatokat és zenés produkciókat is láthatott a közönség, az egyik legnagyobb tapsot a hetedik osztályos Csóka Bence kapta, aki gitáron adta elő Louis Armtrong Wonderfoul World című szerzeményét.
A több éves hagyomány jövőre sem szakad meg, a „Ki Mit Tud?” ugyanis kitűnően beilleszthető a nevelési folyamatba, a diákok pedig nagyon szeretik a készülődést és az előadásokat.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2009-11-25 )

Tovább az archívumra