Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Indul a nyári szezon a strandon

Indul a nyári szezon a strandon

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Indul a nyári szezon a Gyöngyösi strandon! Most szombattól már hosszabbított nyitvatartással várják az érdeklődőket, mindemellett a Magyar Úszás Napja alkalmából gyermeknapot is szerveznek ezen a napon. Arcfestés, óriás jenga, ugrálóvár, sőt a Mátrai Erőmű Búvárklub közreműködésével palackos merülés is várja a gyerekeket.

5. alkalommal rendezik meg országszerte a Magyar Úszás Napját. Most hétvégén magyar bajnokságot, és versenyeket szerveznek hazánkban a naphoz kapcsolódóan. Az akcióhoz a dr. Csépe György uszoda és termálstrand is csatlakozik több éve már. Idén például gyermeknappal ünneplik ezt a kezdeményezést – mondta Juhász Péter, ügyvezető-igazgató.

– Úgynevezett tematikus hónapokat csinálunk. Az első hónap a gyerekeké és ezen a hétvégén a gyerekeknek próbálunk strandon olyan szabadtéri programokat kínálni ingyenesen, tehát ki lehet próbálni mindent, amit ők is igazán élveznek: ugrálóvár, kézművesség, kis arcfestés, hennatetoválás – sorolta.

Valamint ezen a napon a Mátrai Erőmű Búvárklub közreműködésével palackos merülés is várja a gyerekeket.

Az esemény különlegességét adja, hogy a gyermeknappal egyidejűleg a nyári szezon is kezdetét veszi.

– A klasszikus iskolai nyári szünettel mi is az úgynevezett nyári nyitvatartási rendünket vesszük elő, ami azt jelenti, hogy reggel 6-tól, este 19 óráig. Idén annyival próbáljuk egy kicsit ezt még megtolni, hogy amennyiben egyrészt látjuk, hogy nagyon meleg van és beáll a hosszú, több napon át tartó meleg, akkor akár 8 óráig is nyitva tartunk. Illetve van egy úgynevezett András sportteraszunk, aminél ott lehet a foci vb mérkőzéseit nézni, és hogy ha úgy jön ki a mérkőzés, hogy mondjuk, 5 órakor kezdődik, és 7 óra 15 perckor van vége a találkozónak, akkor természetesen ezt is végig lehet nézni – fűzte hozzá Juhász Péter.

Az ügyvezető leszögezte: minimális árváltozással is számolni kell, a Gyöngyösi lakosokra pedig továbbra is vonatkozik majd a kedvezményes belépőjegy délután 3 órától.


Tovább az archívumra