Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A karácsonyi ünnepek kapcsán tavaly is ellátogatott a gyöngyösi hajléktalanokhoz a térség szocialista parlamenti képviselője

A karácsonyi ünnepek kapcsán tavaly is ellátogatott a gyöngyösi hajléktalanokhoz a térség szocialista parlamenti képviselője

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Magda Sándor azt ígéri: a következő években is megtartja ezt a nyolc éve kialakult hagyományt.

Már nyolcadik éve keresi fel karácsonykor a gyöngyösi hajléktalanszálló lakóit Magda Sándor. A politikus szerint az itt élő embereknek is van esélyük a kitörésre. Ezt annál is inkább igazolva érzi, mert több lakóval szinte személyes kapcsolatot alakított ki az elmúlt találkozások során.

A képviselő azt ígéri: választási eredménytől függetlenül a következő években is megtartja az adakozást, melyet nem tekint a képviselői munkája részének, inkább családi vállalásnak. Magda Sándort legutóbbi novemberi fogadóórái során is megérintette néhány család szegénysége, akiknek az ünnepek előtt élelmiszeradományt és kisebb anyagi segítséget adtak.

Legalább harminc családnak juttattak ezen kívül több mázsányi téli tüzelőt is – zárta szavait a képviselő a karácsonyi jótékonykodásról.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-01-05 )

Tovább az archívumra