Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Megnyitott

Megnyitott

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Megújult üzlet és feltöltött árukészlet várja a vásárlókat ma reggeltől – megnyitott az új üzlet a Koháry úton a valamikori TAMI helyén. Az üzletben összesen 16 fő dolgozik, akiket már hónapokkal ezelőtt felkészítettek és oktatásra is jártak. Idestova 3 éve vártak már a gyöngyösiek arra, hogy újra lehessen itt vásárolni.

Hatalmas tömeg várja, hogy nyisson az új üzlet a Koháry úton. Korábban is sokan jártak a régen TAMI-ként ismert helyre, ezért is várták már nagyon, hogy lehessen itt újra vásárolni.

Fekete Tibor vezérigazgató elmondta, 16 embernek tudnak munkát adni. Az pedig külön öröm számára, hogy ilyen sokan voltak kíváncsiak az üzletre. A nyitást követő első 10 percben ugyanis már több mint 60-an érkeztek.

– Örömteli, hogy ennyien várták már, hogy ez az üzlet megnyisson, hiszen hát lassan 3 éve, hogy ez az üzlet bezárt. Ugye tönkrement itt a CBA, Salgótarjáni székhelyű CBA. Sikerült ezt egy felszámolási eljárás előtt még megvásárolnunk, ugyanakkor itt a furcsa jogi helyzet miatt igazából most tudtunk nekilátni a felújításnak – fogalmazott.

A felújításon túl bővítették az eladóteret is – az üzlet látványában és felszereltségében is megfelel a kor legmagasabb igényeinek is.

– Ez a 7. üzletünk itt Gyöngyösön, és én azt gondolom, hogy itt meghatározó szereplői vagyunk a város kereskedelmének. Ez az üzlet is bizonyítja, hogy továbbra is az szeretnénk maradni – jegyezte meg Fekete Tibor.

Az itt dolgozókat már hónapokkal ezelőtt betanították, mindegyikük a Zrt. egy-egy boltjában készült fel, és külön oktatásra is jártak – emelte ki a vezérigazgató.


Tovább az archívumra