Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Mint arról tegnap beszámoltunk, a Jobbik régi, immár kizárt gyöngyösi elnöke, Laczik Attila egy internetes hírportálon tálalt ki kizárása körülményeiről

Mint arról tegnap beszámoltunk, a Jobbik régi, immár kizárt gyöngyösi elnöke, Laczik Attila egy internetes hírportálon tálalt ki kizárása körülményeiről

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A pártelnök, Vona Gábor szerint Laczik az eltávolítás miatti sértettségében fordult a baloldali sajtóhoz a pártszervezet újjáalakítása után.

Laczik Attila, a Jobbik nemrég kizárt gyöngyösi elnöke egy országos hírportálnak adott interjújában sérelmezte, hogy a párt gyöngyösi új kampányfőnöke, Faragó Tamás játékautomatákat üzemeltet. A hatvani jelöltjük, Dr. Nyújtó Zsolt pedig egy kórházüzemeltető magáncég, a Medical Investments tanácsadója. A párt szerinte sem a nyerőgépeket, sem a kórházak magánkézbe adását nem támogatta eddig.

A kizárt elnök úgy véli, a Jobbik radikális szárnya még a választás előtt kiszakad a pártból. Tudomása szerint már nyolc megyében zúgolódnak a tagok azért, mert a Jobbik egyre jobban középre húz.

Egy politikai párt életében mindig vannak belső harcok – reagált megkeresésünkre a pártelnök, Vona Gábor. A gyöngyösi képviselőjelölt nem tartja szerencsésnek, hogy a viszály épp a kampány elején, és épp az ő körzetében robbant ki. Nyújtót és Faragót megvédte.

Vona Gábor hozzátette: véleménye szerint Laczik Attila sértettségében fordult a baloldali sajtóhoz, és viselkedése magáért beszél. Laczik viszont azt jósolta: a belharc után Vona Gábor csak küzdelmesen tudja majd megszerezni gyöngyösi jelöltként a kopogtatócédulákat.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-02-05 )

Tovább az archívumra