Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Zenés adventi est

Zenés adventi est

Adventi Koncertre hívta az Autista Segítő Központ közössége az intézményt támogató szervezeteket és személyeket Advent első vasárnapján. A Magyarok Nagyasszonya Ferences Rendtartomány fenntartásában működő Autista Segítő Központ és az Autisták Egyenlő Esélyeiért Alapítvány már 6. alkalommal rendezte meg az estet, köszönetet mondva segítőiknek az év folyamán tanúsított támogatásért.

A szeretet nagy ünnepére készülve, már 6. alkalommal rendezte meg Gyöngyösön az Autista Segítő Központ közössége azt a zenés, adventi estét, melyre szeretettel várták a szülőket, családokat, és támogatókat.

Az Autista Segítő Központ növendékei a Kék madár történetét vitték színpadra. A testvérpár elindult, hogy megkeressék a boldogság kék madarát. Útjuk során barátokkal, ellenségekkel találkoztak, és nagy titokra leltek, hogyha nem vigyázunk arra, ami már egyszer a miénk volt, könnyen elveszhet, rádöbbennek, hogy a boldogság bennünk rejlik.

Sokan ünnepeltek együtt az intézmény dolgozóival, növendékeivel.

Az idei rendezvény különleges volt, a központ növendékeivel együtt, egy közös éneklésre, a Vak Bottyán János Katolikus Szakgimnázium diákjai is színpadra léptek.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A keddi adás ismétlése
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
Hit világa – vallási műsor
18:16
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
Sport7 1. rész – sport magazin
19:01
Reklám
19:04
Sport7 2. rész – sport magazin
19:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
Városháza – Jászárokszállás magazinja - ismétlés
20:12
Reklám
20:15
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság