Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Natura Napot szerveztek a GYÖNGYÖK Mátra Művelődési Központban

Natura Napot szerveztek a GYÖNGYÖK Mátra Művelődési Központban

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az egész napos rendezvényen lehetőség volt többek között vérnyomás- és vércukorszint-mérésre, valamint a színházteremben egészséges életmóddal kapcsolatos előadásokon is részt vehettek a látogatók. Idősek is fiatalok egyaránt érdeklődtek a rendezvény iránt.

Először a ’90-es évek elején szerveztek Natura Napot Gyöngyösön. Akkor, a rendszerváltás után is volt már érdeklődés az egészséges ételekre, italokra, és természetes gyógymódokra. Ezen a napon bárki tanácsot kérhetett a szakemberektől, lehetett könyveket, teákat és bio ételeket is vásárolni. A színházteremben pedig egész nap előadások voltak.

A legnépszerűbbnek a Bugát Pál Kórház standja bizonyult. Itt lehetőség volt vércukorszint-, vérnyomás-, testzsír- és testtömeg mérésre is. Ezt leginkább az idősebb korosztály használta ki.

A kora délutáni órákig közel ötszázan fordultak meg a Natura Napon. Az idősek mellett pedig sok fiatal is eljött. A szervezők szerint az elmúlt években ők is egyre többen vannak, mert a fiatalokat is foglalkoztatja az egészségük, és az egészséges életmóddal kapcsolatos dolgok elsajátítása.

A szervezők célja a jövőben is változatos előadók és kiállítók meghívása a rendezvényre. A következő Natura Napra novemberben kerül sor.

Sütő Dániel


Az Aktuális napi hírei (2010-02-17 )

Tovább az archívumra