Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Fogadj örökbe!

Fogadj örökbe!

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Adománygyűjtő és örökbefogadó napot szervezett a náluk lévő kutyáknak a gyöngyösi Új Nap Közhasznú Egyesület. A szervezők elsősorban az örökbefogadásra helyezték a hangsúlyt, hiszen telt ház van a gyepmesteri telepen.

Gazdira várnak a gyöngyösi gyepmesteri telep lakói az egyik helyi nagyáruházban. Pénteken és szombaton várták az örökbefogadás iránt érdeklődőket, de az adományokat is szívesen fogadta az egyesület.

Száraztápot, jutalomfalatot, és papírtörlőt tett az adományoknak szánt bevásárló kocsiba Gál Gábor. A férfi azt mondja, amikor csak teheti, segít az egyesületnek.

Sokan azért nem tudnak örökbe fogadni, mert vagy már van kisállatuk, vagy nem engedheti kmeg maguknak anyagilag az eltartását. Vinczúr Jánosné elmondta, ő és családja nagyon szereti az állatokat, de macskájuk nem tudna megbarátkozni egy kutyával, így sajnos nem tud örökbe fogadni:

A kivitt kutyusok közül Honey, Muffi és Niko ma már boldog, hiszen gazdára találtak, így a következő hideg, téli napokat már melegben és szeretetben vészelhetik át. A többi kutya és az Új Nap Egyesület tagjai remélik, hogy minél több négylábú talál gazdára a közeljövőben.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
Mese - A Béka-királykisasszony
18:13
Cimbaliband és Szalonna Bandája - Megyek az úton
18:17
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Nézőtér - kulturális magazin
19:05
Reklám
19:08
Molnár Dániel koncertje
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Azori, Sao Miguel, Pico, Faial - dokumentumfilm
20:11
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság