Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Felújított mosdók

Felújított mosdók

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Átadták a felújított mosdókat és tantermeket az Arany János Általános Iskolában. Az intézményben pályázati forrásból, „a minőségi oktatás infrastrukturális feltételeinek megteremtése” projekt keretében történt meg a korszerűsítés. A beruházás megvalósításához, a Hatvani Tankerületi Központ, közel 28 millió Ft-ot nyert a Széchenyi 2020 program keretében.

A felújított mosdók átadására már nagyon vártak a diákok, ennek hangot is adtak az ünnepélyes átadón.

A gyöngyösi Arany János Általános Iskola 1975-ben épült, azóta nem voltak felújítva a mosdók- hangzott el a projektzárón, ahol a tankerületi központ igazgatója összegezte a területükön folyó felújítási munkákat.

Fontos, hogy a megfelelő szakmai munka mellett, megfelelő környezetben tanulhassanak a diákok, ahol jól érzik magukat, hiszen a nap jelentős részét az iskolában töltik- tette hozzá az igazgató. A Gyöngyösi intézményben már nagyon nagy szükség volt a mosdók felújítására. A projektre közel 28 millió Ft pályázati forrást nyertek, ebből 4 millió Ft-ot eszközfejlesztésre fordítottak.

De megtörtént a bejárat rész cseréje és a tető szigetelésének javításával megszüntették az öltöző beázását is, továbbá 4 tanterem festése is megtörtént. Mivel a pályázati keret a földszint és az első emelet mosdóinak felújítását fedezte, a második emelet mosdóit adományokból újították fel- tudtuk meg az igazgatótól.

A szülőknek is köszönetet mondott az igazgató, hogy egy emberként álltak az iskola mellé a munkálatok során, hiszen költözésben, takarításban jelentős segítséget nyújtottak.


Tovább az archívumra